Seek! (:

information :)

My photo
Imma, Jane Doe. Loves : Ice-cream. Trees. Bubbles. Sky. Facebook. Reblog photos. Kittens. Candy. Fluffy clouds. Hot chocolate. Laughs ;)

Thursday, March 17, 2011

Loading seloading loadingnya T^T

ASSALAMUALAIKUM :)


Haa kau, jenuh aku nak buat tulisan colour colour cmni. Kiranya macam  pen glitter adik adik kau punyalaa. Heh. Lagi lama nak buat tu dari nak buat entry baru. :p Dah la tak cantik, dah la buruk, dah la bajet kanak kanak je aku ni, dah la over dah la tu dah la ni. Ahh. Lantaklah lah lah kan kan kan? Itew punya entry. Suka hati itew lah kan. Yang aku ni dok itew itew apahal. Ingat comel sangat ke?


Okayy, hari ni macam biasa. Benda random je yang nak d post. Al maklum lah. Dah tak tahu nak buat apa. Padahal, ibu suruh jemur kain lah, masak nasi lah, sapu rumah lah kan kan kan? Tapi buat tak reti jee. Habislah aku nanti. *padan muka kau T.T


Okay dah stop. Tadi gedik gedik tulis LOADING kann? *tu, rujuk atas tu. :p Meh sini sambung sini. Aku nak belajar buat entry pendek je ni. Kang tulis panjang panjang takde sape nak baca. -.-' . Ahh kau anna, kata nak buat entry pendek pendek, nanti berjela jela kau bebel dekat sini. T^T. 

                     "EH EH, BIARLAAAAA! blog aku kann? suka hati lah.", kata hati panas anna. :p

Eh kau ni anna. Kan ni untuk orang lain baca jugak. Bukan kau sorang je. Nanti nak buat nuffnang lagi. Muehehe. T^T

                   " Ha'ah kann. Dah la nak buat nuffnang la, heartbeatla, dah tu semua bendalah aku nak taruh dalam ni", kata hati anna

Wooooo! Tamak gila kau ni. -___-'

Macam tu lah aku bila cuti ni. Tamak haloba orangnya. MUEHEHE. Kau. Yelahh kau, siapa lagi. Tak nak ngaku pulak kan.? Kau pun sama je. Tamak haloba jugak. Hehe.
                            

       p/s : Maaflah ye. Entry kali ni agak kasar. *kann berlakunya gelutan persoalan dalam diri.
                  Syaitan betul. T^T

       psp : Aku tahuuu, Kau memang tamak. Sama macam aku jugak. HEHE. *tak, aku gurau je. TAMAK 
                  HALOBA KANN? korang BAIK KANN KANN KANN? aku tahu tu.

Okayy, dah dah. henti membebel. Haruslah entry kali ni, short and precise. Bak kata teacher english aku bila time essay -.-


Thank You :)

2 cakap-cakap:

putri noor syamimi said...

keciknya tulisan! :P
i nak baca pon sampai kena carik spec tapi still xnampak..huhu..T.T

iamclaustrophobia said...

@putri noor syamimilaa yeke? I tak perasan la fon dia berapa pulak. Sorry sorry.haha

Post a Comment