Seek! (:

information :)

My photo
Imma, Jane Doe. Loves : Ice-cream. Trees. Bubbles. Sky. Facebook. Reblog photos. Kittens. Candy. Fluffy clouds. Hot chocolate. Laughs ;)

Sunday, March 6, 2011

6th March 2011

Heyy orang orang dekat luar sana !. Meh la sini dengar si kecik molek ini ingin bercerita. Hihi. ( ahh aku ni, asal boleh si molek jee :p ) Okayy, before ths saya banyak buat entry panjang panjang kann? Heh, saya sendiri pun jenuh nak habiskan baca tu semua. :p 

Eeeeee, hari ni my birthday. Tapi tak pernah terfikir pun nak sambut. Sebab rasa malas andd biasanya akan hilang mood. Tapi nak buat cmne kann, my parents nak sambut dekat luar. Daripada dulu dah cakap tak nak cake tu semua. So we stick with it. :D Pelik tak? Haha. Bukan sebab tak suka kek. Tapi sebab kek tu besarr sangat andd sape jee nak makan. 

Nak tahu kitorang makan apa? Haaa, meh sini lihat. 



Mari laaa, cepatt.




Bawah tu jee.












Bawah lagi.


















Lagi,












dan lagiii,










Ahhh, tension tak? Hehe. Chill. Bawah sikit jee lagi. 






















Tadaaa. Burger jee.


Hehe. Maaf lah eh korang. Saja jee nak torture. :P Chill okayy. Mungkin korang akan cakap. " Alaahh, burger jee? baik tak payah tunjuk. Apa class." Tapi woi, maybe tak se-class mana pun. Tapi tu yang saya nak. Mengidam pulakkk. Bahaha. Err then dapat lah hadiah daripada ibu dan ayah tu. Aww, muka tunjuk tak nak. Tapi dalam hati sape yang tahu kann? Muehehe. :D 


Heyy ada lagi laaa. Bawah ni okayy.




sikit jee lagi. Scroll bawah ni sikit jee. ^^,









Jeng jeng jeng :p Apakah?


Heh, apa perempuan ni nak tunjuk kann? *wondering* :D




Nahhh,


Hihi. Ini from my very bestfriend ;) Sis Nur Shuhana. Although dah banyak kali cakap thanks dekat dia. Tapi still nak cakap jugak. THANKS KAK SHUHANA. <3 plus kepada semua yang wish jugak. Thanks guys. ;)


p/s :
Buat ayah terchenta :
  Sorry lah ye sebab moody semcam jee tadi masa main bowling tu. Out of mood ah ayah. SORRYYY ^^ Andd ah, thanks belanja makan, thanks sebab melayan karenah, thanks membayar, thanks sebab jadi ayah along. Aww, i loveee you Ayah <3

Buat ibu yang garang :
Hehe, thanks pilihkan hadiah tu. It was soooo nice. I'm liking it. ;) Andd thanks juga kerana telah errrghh. Cant be said here. :| Thanks for everything.

Kepada Friends yang wish thru text andd melalui Facebook. :
Lots of loveee to you guys. Thanks for remembering. Andd ada ths one guy yang text saya tepat pukul 12. 00  a.m. Hehe. Special thanks to you okayy : )






















Thank You :)

3 cakap-cakap:

norsafina said...

dear anna.hppy belated bday yaww.
may all your wishes come true.
rajin2 jengukla blog fina.
belogcikfina.blogspot.com

iamclaustrophobia said...

@norsafina@norsafina. aww thanks babe ;) andd may all your wishes cme true too. Oh okayy.

norsafina said...

anna,saya tag awk.tengok kat blog saya ye.

Post a Comment