Seek! (:

information :)

My photo
Imma, Jane Doe. Loves : Ice-cream. Trees. Bubbles. Sky. Facebook. Reblog photos. Kittens. Candy. Fluffy clouds. Hot chocolate. Laughs ;)

Friday, February 18, 2011

Love is all around ;)

Orang selalu tanya. Anna, anna tak couple ke? and i'm like, Nope. Kenapa? Err, ada laa. ;) Betul takde ni? Haha, betul laa. Takkan nak tipu pulak. Tak cari ke? Tak. Tapi kenapa ye? Haa, nak tahu sangat kann? Sebabnya kalau orang orang ni semua perasan, love actually is all around. Tak payah nak cari sangat la derr. Bukan tak bermaksud tak payah sibuk sibuk nak cari tapi let it comes naturally. Kalau sibuk sibuk sangat nak cari pun apa jadah eh? takde faedah pun. *At least buat masa ni la, takkan sampai tua kerepot nak single kann* Haha. Elele, poyo je minahh nih :p Yelahh, kang orang cakap macam timba cari perigi la apa la. Ececeh. .


You see, gambar ni pun cakap cmni. Hehe. Walhal telah selamat di copy paste terlebih dahulu tu. :p Hmm, kann kita ada love from our parents. Cuba cakap, parents siapa jee yang tak sayang anak? cuma orang yang suka buang anak merata rata je yang tak sayang anak diorang. Cittt, apa punya perangai laa. Pandai buat, pandai simpan laa. ;). Ini tak, pandai pulak rasa malu. Bang-ang betul ini olang. Eh eh, dah terbincangkan isu isu semasa pulak. ;) Ikutkann, kalau kita teliti betul betul. Kasih yang hakiki cuma dari Illahi. Bukann nak tunjuk alim or whatsoeverrr. Tapi ini satu fakta yang takde sape boleh tolak. :") Takde orang boleh sayang kita sebanyak mana Dia sayang kita. Setiap masalah yang berlaku disebabkan Dia sayang kita. Dia tak pernah uji hambaNya dengan sesuatu yang tak dapat dipikul oleh mereka. ;) Kasih sayang dari kawan kawan pun perlu dilihat juga. Mungkin mereka tak tunjuk dekat kita. Tapi kita sendiri dapat rasa kann? andai kata kita sedih. Diorang ada dekat dengan kita. Jadi sayanglah diorang jugak. Saya dah hilang sorang kawan yang sgt saya sayang. Dia dah benci saya. :'( Tulahhh, dulu dulu pasai pa la ceq tak pikir panjang panjang kann. Wani, Ariani, Aishah, Atika, Atikha, Yusri, Syafna andd Dayana. ;) Sumpah sayang korang weyy. Mungkin kita tak pernah jumpa g lepas habis SPM hari tu. Tapi kita selalu contact kann. Rindu dekat korang. Nampak  kann? Ni baru loves dari dua orang yang rapat dengan kita. So, buat masa ni tak payah lah sibuk sibuk nak cari. Tunggu la nanti masa dekat Universiti/ College ke apa ke. 


InsyaAllah mesti jumpa punya. Andai kata tak jumpa dan kita membujang sampai tua. Ingatlah, mungkin jodoh kita telah terlebih dahulu menghadap Illahi dan dia dah tunggu kita kat akhirat sana nanti untuk sentiasa di sisi. ETERNALLY  <3

Thank You :)

0 cakap-cakap:

Post a Comment